#Minum Air Gula

Salam momy semua...Ada ka dsini minum air gula masa pregnant 31 minggu...Ada petua ka Untk minum air gula ni... #FirstTimekenaMinumAirGula #ingintahu

3 Balas

kene pose btul2 dari mlm ke pagi sblm amik darah tu,lepas minum gula tu boleh je kumur mulut dan pose lg 2jam.minum air pon tdk tahan je.sya result ok 2kali minum gula masa 18week dan 26week

saya minum masa 25weeks. masa minum mmg kena sekali tegur. lepas minum tu boleh je nak kumur utk hilang rasa manis tu. bawak myk angin juga. incase rasa nk muntah.

saya minum masa 30 minggu. Saya telan je takde petua pun. Rasa dia taklah seteruk yang orang kata.

1y ago

iyaa sudah dua kali saya minum air gula ni. kalau tak boleh telan juga, tanya kk ambil tak result klinik swasta. air gula klinik swasta ada perisa, orang kata sedap