baby xnk myusu

Salam momy semua.. Nk tnya.. Normal ke baby menyusu tp x abis.. Kdg dia x nk.. Even dh lama.. Kalau mlm dia nk. Tp x abis.. Risau baby x sht ke ape.. Sblm ni dia mnum enfalac.. Sama gak dia myusu tp xpnh abis.. Try tkr lactogen.. Sama gak.. Tp dia kuat kencing.. Nk tnya bby biasa cmtu ke.. Maaf byk tnya.. #new parent

1 Balas

Baby umur berapa? Bagi berapa oz?

4y ago

Baby 2 bln lbeh bg 2oz x abis. Dia menyusu tp x abis. Sama mcm susu lma.. Bg satu oz pon x abis.. Normal ke.. Dia nk menyusu tp x abis..