Anak takut berjaln di luar rumah #1y3m

Salam moms. Nk tnyalah anak sy 1y2m dh pndai jaln tapi dia berani kat dlm rumh je bjln. Klo kt luo rumah dia takut nk jalan. Mcm klo jalan kat tar mcmtu. Mcm mn ye nk bagi dia berani jalan kt luo and boleh tak suggestkan kasut untuk budak bru nk blajar jalan. #ingintahu tq smua

1 Balas

Waalaikumussalam wbt Cuba bawa anak ke taman permaian… Indoor playground… Pantai pasir tanah kaa… Better ajar anak jangan pakai kasut bila main untuk kuatkan sensory anak…