Waktu Berpantang Tak Boleh tidur pada matahari tgh naik..adakah ia mitos??

Salam mommy... Sekadar ingin bertanya kalau lepas bersalin..kita dh penat berjaga pada waktu malam ...bila tiba waktu siang dh mnd ape smua..ibu2 tido @ x waktu mtahari tgh naik..ade mak2 kita kata xle tdo..nti darah naik..xbrpa fhm..tapi bila tnya mbr2 dorg tdo je waktu siang sebab penat berjaga pada waktu malam..kalau xtdo bole pning juga..sebab dh penat berjaga..kurg rehat.. Bole share pnglmn ibu2 semua... #seriusnanya

1 Balas

tido je. Baby tido, awk pn tido.

4y ago

tqsm sis..