tolong bayi 4 bulan sembelit

salam mommy.ank sy umur 4 bulan lebih sembelit.dah mcm2 susu tukar tapi x serasi. enfalac A*, kari home, bbs1 & frisolac. sampai naik buntu dah.ada sape2 pengalaman?boleh share? btw, susu bdn dah xde. enfalac try ok mula2 lawas tp warna poo hijau gelap dan bdn naik rashes. kari home & bbs1 try terus sembelit. frisolac sembelit tp warna poo normal. #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #sembelitbayi

1 Balas

Tiada pengalaman susu formula. Jika puan ada pengeluaran susu ibu, puan boleh je bagi selang seli susu fm dan susu ibu.