Kurang alahan time bpe weeks?

Salam mommy2 sume ..sye nk tye kndungan bpe wekks mommy2 dh kurang alahan..mksodnye loya atau mual tue... sbb sye rsew cm dh ok.. tp still risaw gak bby sbb org kate klw ade loya n mual tue tanda bby sihat klw tibe2 xde loya n mual normal ke?? #Justtanye #16w4d

2 Balas

xprnah dgr pulak pasal tu. bg saya bila buat check up, nurse/doc ckp baby sihat, sihat la tu. xde kaitan dgn alahan.

tiada kaitan dgn baby pasal alahan.ini bawaan ibu ketika mengandung BG sy