Mengharap HAMIL

Salam and Hi mommy² semua. Saya dh kawen 9 thn tp belom ada zuriat 😣. Hari pertama Last period saya 8 Feb.. Ptt period 10 Mac tp dh due 6 Hari. Saya xkuat nak check UPT takut kecewa. Tapi Tanda² hamil semua ada, mcm ada spotting coklat 2 hari, mual, migraine dan muntah², kuat mkn.. kalau Ikut kiraan skang dah 5weeks pregnant (Aamiin Yarrabbala'lamin).. Sapa ada exp mcm saya.. Mengharap moga ada keajaiban malaikat kecil dalam rahim saya..😢 Hanya mampu berdoa dan tawaqal. Tolong doa utk saya jugak yer 😍

2 Balas

Mudahan Allah kurniakan zuriat buat puan dan pasangan. Jangan putus asa dgn rahmat Allah. Teruskan istighfar sebanyak mungkin, sedekah, buat baik. 🤲

2y ago

Aamiin Yarrabbala'lamin.. In shaa Allah.. Terima Kaseh puan.. 😍

Hi mommy, semoga diberikan zuriat yg soleh/solehah. InsyaAllah 🌸 apa apa pun kena test ya, if ada pape sempat nak rujuk Dr. semua.

2y ago

Hi dear.. Aamin Yarrabbala'lamin.. Moga termakbul doa.. In shaa Allah esok nk Cuba buat test.. Nerves pulak 😅 tq awak.. 😍