Mommy risau

Salam mommy2 saya sekarang 6w, dah buka buku minggu lepas n semalam dah minum air gula.. persoalannya sejak saya dapat tau pregnant, saya belum ambil sebarang ubat kecuali folic acid yg saya dah amalkan sebelum pregnant lg... Masa buka buku nurse ada tanya nak ubat tak tapi saya dah ada folic acid, ubat n vitamin yg lain saya cadang nak beli di farmasi je.. sebab ubat klinik saya tak bole makan n muntah... jadi persoalannya dengan kandungan saya yg dah 6w ni takpa ke kalau lambat sikit makan ubat?? Minggu depan baru saya nak beli di farmasi... Risau jugak huhu.. trima ksih smua🥰#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Wassalam klu folic acid dah ambil start b4 prgnant bgus. Truskan.. N vitamin c blh juga dpt dr buah buahan. Tidak mengapa klu lmbat sdikit. Asalkan jaga pemakanan n btul n seimbang.