Bau badan.

Salam mommy2.. saya preg 12weeks, saya rasa skrg bau badan/ketiak saya makin ketara. Mungkin perubahan hormon.. sebelum preg tak pernah bebau mcm ni 😂 saya dah mandi tonyoh limau, tapi sama jugak bila berpeluh mesti berbau walaupun pakai deodoran 😂 ada yg sama problem tak? Any suggestions produk or petua hlglan bau? 😂😘 #SeriusTanya #bantujawab

1 Balas

try tuka sabun mndi jnis sulphur mcm nixoderm atau bioshield ..biasa jd mcmni doc kata sbb liang peluh kita trbuka bsr sepnjng kehamilan kita sbb hormon semasa hamil..tu kira kerap peluh ..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin