Tips naikkan hb

Salam mommy2, ad tips tak naik naikkan hb.. Mse buka buku hb sy 12,nurse bg zincofer bln ke 3 hb mkin drop, tukar vitamin yg 4jenis tu, drop jgk.. Sy dh mkn jmbu btu dgn delima.. Buntu dah rase😢#firstmom

2 Balas

Baca article ni sis, senarai makanan yang membantu naikkan hb ☺️ https://my.theasianparent.com/makanan-penambah-darah Lepastu , sis elak makan dan minum kafein seperti kopi, teh, coklat (termasuk milo.), air berkabonat. Makan ubat tambah darah setiap hari dan jangan skip 😊