Salam jumaat

Salam mommy semua, saya sdang mengandung 22w 3hari anak pertama... saya nak cerita sikit, malam tadi saya ade salah faham dengan suami, lepastu suami saya cakap "KITA CERAILAH" dalam telefon, tp tidak mnyebut nama saya.... adakah jatuh talak terhadap saya? Tolong explain mommy saya tengah sedih sangatlah stresssss #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

yg ni kena tanya pada yang pakar sis . sebaiknya sis ke pejabat agama . benda ni bukan boleh buat main2 taw

kalau mcmni kena naik mahkamah, dorang je yang akan tentukan sama ada jatuh talak ataupun tak.