baby pandai diagah.

Salam mommy semua, nak tny.. anak2 mommy semua umur berapa pndai diagah? Boleh gelak or senyum bile diagah? Anak sy da sebulan 10 hari tp x pandai tgk muke lg. Selalu pandang2 tmpt lain. Muke sy pon die xnk tgk.. ?. Normal ke? Tq mommy

1 Balas

sabar ya.. lain baby lain tahap perkembangannya.. masih terlalu awal utk tu. ikuti tips perkembangan baby dlm apps ni.

4y ago

Hehe. Alhamdulillah. Dah nk masuk 3 bln. Da pandai ajak main n borak. Tq respon 😊😊