Pregnancy 8month already.

Salam mommy semua. Bahaya tak kalau masa pregnant suka minum susu tukar tukar? Macam soya susu hl. Hari lain kadang2 minum susu dutchlady macam tu. Kadang2 minum milo. Selamat tak untuk baby? Ada effect ke?

4 Balas

sy dulu pregnant ank kedua, suka tukar² susu..jap HL jap Anmum n mcm² la...ank keluar kepala berkerak n busuk...tny doktor dy ckp byk sgt cmpur susu ms pregnant🤭

ok. jer sis x der mslah... mcm sy trus xley mnum ape2 ssu tepung bhkn ssu dlm. kotak. skli pom. klau milo soya blh je mnum

sya pun mnum susu selalu tukar2 jgak ..xdak ap pun .susu kan bagus

Ok je