Najis baby 3m

Salam mommy semua, baby fully bf kalau najis macam ni maksudnya kurang susu ke macam mana ? Selalu baby berak 2 3 kali sehari sekarang sekali sehari je #firstmom #pleasehelp

Najis baby 3m
2 Balas

Normal selagi najis baby warna kuning mustard. Itu tanda susu badan awak pekat, seimbang berkhasiat untuk baby dan tanda baby awak minum cukup susu. Baby susu badan normal je kalau tak berak sampai seminggu. Sy dah tanya doktor.

Anak i skrg 3months + najis berwarna hijau lumut gelap2 je sebb dia dh more to susu formula, susu ibu tu jarang dah. But overall anak i ok je.