35w

Salam mommy, nak tanya. Ad tak kena mengena kucing dg ibu mengandung?? Sbb selama mengandung ni mak bela 3 kucing. Kucing tu masih baby semua dan 3 3 tu semua cacat. Yg 1 ad kaki tp tak boleh jalan, 1 lagi mata sebelah dia buta, 1 lg pulak cacat jari2 nya.. yg buta tu pula selalu pergi dkt saya.. Risau je

1 Balas

Xde kena mngena. Jaga n pelihara la dgn pnoh kaseh syg. De rezeki n hikmah baeknya nt

4y ago

Oh aah yelaa kak.. Era dah buka 2 cm tp dokter cakap dinding rahim masih tebal, Biasa sakit contraction tunggu buka berapa cm ye kak? Era blm ada rasa pape pun