tukar susu

Salam mommy, Nak mtk pendapat cara tkr susu baby Ank minum enfalac a+ Nk tkr ke ducth baby Sebelum ni pnh tkr lactogen Baby kembung perut and berak cair Sejak tu jd fobia tkr susu Boleh bg pendapat x. #first baby #selalu tanya soklan tp xde jwpn #trytest #tq semua #may Allah bless u

1 Balas

sy pun sebelum ni enfalac A+ anak umur 6bulan sy try s26 gold Alhamdulillah nmpk ok

4y ago

maaf sis habis susu enfalac sy try beli yg kecil terus bagi je😅 Alhamdulillah penerimaan anak ok xde masalah malahan najis pun ok ..warne kuning Mase enfalac sebelum ni najis warne hijau