Perancang

Salam mommy's, boleh suggest perancang yg best mommy's pernah cuba & side effects? Terima Kasih ?#firstmom #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

1 Balas

mcm saya amik pil, so far okay je takda apa effect apa pun, susu still ada, badan pun still sama, tak naik. tapi ikut atas badan org juga. n kalau kata awak jenis ingat bole la makan. kalau tak ,amik depo atau iucd la. tapi selalu org ckp depo mcm kacau period sikit awal tuh. n iucd pun okay juga.