Susu Formula

Salam mommy, betul ke kalau bg susu formula kat anak drpd lahir nnti dah besar anak jd degil tak dengar kata?#bantusharing #ingintahu #firstbaby #firstmom

6 Balas

tak pernah plak dgr anak degil. tapi apa yg sy lihat, kalau ank minum susu formula ni, antibodi dia tak kuat. nanti besar mudah terkena penyakit. mcm sy, anak fully bf. alhamdulillah takde lagi dia sakit² demam semua tu.

hat yg ckp mcmtu yg ketegak, adoii jgn salahkn susu sis xkira bf atau formula. yg ketagak atau x itu asuhan dr kita sndr. dh la jgn dok pk apa org dok ckp, yg nk bsaqkn ank tu kita bkn org lain. bt xtau je 🤣

anak tu cerminan ibu bapa..tgk makpak dia..ntah apa² laaaa ngarutnya

Ishh mengarut la , fkr dn mntak yg baik2 ok♥️

pemikiran apakah ini? 😮‍💨

2y ago

Betul la tu kan 🫰🏻

mitos je tu