Bibir baby kebiruan

Salam mommy… ada x sesiapa pernah alami bibir baby berwarna gelap? Normal baby berubah bulan atau xnormal? Baby baru umur sebulan… #firstbaby #First_Baby

Bibir baby kebiruan
3 Balas

Kalau bibir baby warna biru, better jumpa pakar paediatric immediately. Maybe kurang oxygen, x pasti, mesti jumpa doctor immediately, jgn delay.

X normal. Takut baby kurang oxygen saja. Bw baby cpt2 ke klinik. Byk risiko kalau kurang oxygen nie.

2y ago

Dah bwk ke klinik, dr ckp xde pape merisaukan… biasa je.

g klinik tye doc camne..normal ke x.kdg bb kecik ni kite blm tau keadaan dia camne

2y ago

Dah bwk ke klinik, dr ckp xde pape merisaukan.. huhuhu