BOLEH KE MINUM AIR GREENTEA?

Salam mommies..sy nk tanya ,awl2 kehamilan blh x minum air greentea ,sbb sy mmg penggemar air greentea😅 selalu beli yg timbang tu dlm paket,setengah org ckp blh minum,tp sy was2 lg samada blh minum @ x , elok x utk bby dlm kndungan? #ingintahu

1 Balas

https://theasianparent.page.link/EHdeu1rJQzjKmGDJ8 Cari senarai makanan & semak apa yang selamat diambil semasa hamil, selepas bersalin, ketika menyusukan dan untuk beri makan bayi anda, hanya di theAsianparent

2y ago

Sama-sama