Nak Tanya Mommiesss

Salam mommiessss! Saya nak tanya, betul ke ibu mengandung tak boleh tengok binatang or haiwan? Contohnya macam tengok ular tengah beranak ke ha camtu? Sebab apa ye? Pls jawab#ingintahu #firstmom #pleasehelp

5 Balas

in Shaa Allah .. takde apa .. minta dijauhkan .. nauzubillahiminzalik .. Allah sebaik² perancang .. biasa la . simtom ibu² mgndung nie kdg terfikir . sy pun kdg mcm tuh jgk . lagi² duduk di kg .. ayam berak merata pun marah ... org ckp jgn mrah binatang. tp letih hadap hari² .. cpt² istigfar.

positif je sis.. masa mengandung kan saya,, mak saya selalu tengok cita monyet tu sampai ayah tegur... hahahahahaha bila lahir takde ye rupa natang tu... takde effect apa pun... jangan terlalu fikir sangat...

Salam. Tak pasti yang saya tahu orang tua selalu tak bagi tengok benda yang pelik² macam burung takda kaki ke atau benda yang tak normal. Apa pun doa banyak² moga takda apa yang aneh berlaku. Aamiin

2y ago

Doa banyak sis. Jangan terlalu risau. In sya Allah takda apa

Doa yg baik2, minta yg baik2. semua nya datang dr allah. inn shaa allah xde pape. jgn terlampau pk.

merepek.