Botol Susu

Salam & Hi Mommies.. Boleh tak kongsi idea macam mana nak bagi anak minum susu mengunakan botol susu?.. sekarang ni anak menyusu direct (BF).. tapi selepas mendapat saranan doktor untuk menambah susu formula untuk bagi atas sebab tertentu.. anak tolak terus susu botol.. #helpme

1 Balas

Waalaikummussalam wbt sis..maaf bertanya anak sis dah brp bln? bagi pengalaman sy, sy mula latih anak sy guna botol sejak berusia 2 bulan wlpn sy fully FB sb sy bekerja..sy guna botol susu y seakan puting ibu spy baby sy tidak dapat bezakan...Jenama y sy guna Como Tomo & NUK..harap dapat membantu sis..😊