pergerakan bayi

salam mommies….bole saya tanya mengandung 21 minggu klau kdg rasa baby gerak kadg sehari tu tak rasa normal ke. saya ade kencing manis…kdg risau jugak.

5 Balas

normal awk, sbb baby kecil lagi.. dia bergerak cuma kadang kita dpt rasa kadang tak dpt rasa... doa baik baik, pikir baik baik.. in shaa allah baby kita semua baik dlam perut ni, dan membesar dgn baik. sy 22week...

normal sis saya pun 21w kadang² bby gerak kadang² x gerak saya akan goyangkan kaki ketika baring nanti bby akan gerak sedikit.mungkin bby tido.ada masa bby mengeras je .

sy pun mcm tu jgk. sy tny doc dan doc bgtahu normal sbb baby kecil lg. dia bergerak pun kadang2 tak tersentuh pun perut kita. kadang2 tersentuh baru la kita dpt rasa.

SIS kena perhatikan bby gerak ke tak . SIS cuba kejutkan bby smapi SIS rasa bby gerak ,tk pun minum air sejuk .

Sy pn rasa mcm ni. Kdg2 risau jugaaa. Mngkin baby kecil lg