Baby batuk

Salam mommies, Biasanya klo baby batuk smpi serak suara, boleh baik smula agak2 brapa lama? Kesian kat anak sy bru 5 bulan. Dh bagi ubat mcm Dr suruh. Demam dh okay, ttibe pulak batuk bkahak. Kdg2 tgh2 dia tido, trbangun nangis2 n batuk2. Sedihnye lah#firstmom #pleasehelp

3 Balas

anak saya berkahak juga 2 minggu lepas.. dah bawa pergi neb tapi tak keluar.. dr. tak suggest sedut kahak sebab kesian baby nanti sakit sebab kahak tak teruk sangat.. jadi saya bagi pakai n sapu minyak AOW Mr.Therapy ni.. Alhamdulillah memang berkesan.. baby jadi kerap berak berlendir.. kadang kalau luak susu, macam bercampur lendir juga.. saya ada jual juga kalau awak nak minyak AOW ni 🥰

saya pakai youbaby cream. anak saya 4bln batuk2 jgk. da sapu Cfrub tak jalan jgk.. so saya sapu youbaby cream esk tu dh kurang batuk. klu tak malam2 mesti batuk2. moga anak awk cpt sembuh..

ikhtiar sapu minyak herba asmak.