Vitamin C boleh mkn ke

Salam mommies2.. nak tanya la. Time pregnant 7bulan ni kita boleh consume vitamin C tak untuk antibodi?. Sebab sekarang ni cepat je sakit , husband sakit kita pun berjangkit dgn dia. 🥹😂

6 Balas

bukan preggy mmg kena bagi vit c ka.. sy kena bagi.. tapi kalau nak memandai beli rasa nya tak bole sbb mg yg klinik kesiahatan bagi tu rendah

11mo ago

oh awak dapat vitamin c ya dari kk. Saya sepanjang preggy dapat zincofer je 😅

boleh je. sy makan vit c dari lepas habis acid folic. terus doc bg vit c. 1 hari sekali. mmg doc yang syorkan.

Blh info doc.. haritu sy tny.. sy dapat vitamin c. Tapi dari kk la…

Kena refer dengan doktor dulu ya sis.

apa2 refer doktor dlu