Najis baby 6bulan++

Salam hi mommies.. (⚠️ warning kalau tgh mkn jgn bukak gambar) saya nak tnya normal x najis baby mcm tu? Baby saya 6bulan++, full breastfeeding. Baru start mkn 2minggu. Dia mmbuang 2-3hari sekali. Selalu color mustard brown. Harini mcm ni pulak. Normal x? Selalu saya bg dia bubur + sayuran hijau + ayam@ikan. Sorry eh gambar xselesa sikit. #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #seriusnanya #firstmom #bantusharing

Najis baby 6bulan++
2 Balas

Normal awak bila dh start solid food asal bukan seketul mcm tahi kambing.. Yg tu sembelit

10mo ago

ok...thank you 😊😊

normal,bila bby dh start mkn,,pastikn najis tidak keras dn sembelit,,,