Kedai Barang Bayi

Salam & hi mommies. As per the title, bleh x suggest kat mana nk beli brg keperluan bayi yg ok & effordable area Sel & KL? Klu bleh one stop kedai yg most of the baby’s stuffs ada jual. TQIA! 😘

2 Balas

sis boleh tngk kt fb .. bnyk skrng tngk ada jualan gudang bayi .. yg sy tahu dekat south city plaza 4-7hb 8 .. dekat Kl sy tak ingt nama tempat .

Manjaku baby mall gombak. Dekat dengan jalan nak pergi danau. Semua barang baby ada