ubun-ubun bayi

hye..sy nak ty ibu2..ade tak yang sama macm sy..anak bru 2bulan..mase checkup 1bulan nurse ckap ubun2 anak sy muat 3jari...sptut nya 2jari...ade effect apew tak??risau plak sy..

3 Balas

Hai puan, macam mana dengan anak puan? Okay tak? Saya harini check 2bulan anak saya, nurse cakap ubun2 dia muat 3jari jugak. Maksud nya apa ye? Susah hati dah saya ni em ?

Aikkk ada cek ni ke... ank sy xde plk cek ni...

Anak saya pon.. Lepas tu cmna awak.. Dr refer mna2 hosp ke

2y ago

amin.. doakan saya dipermudahkan urusan utk bersalin anak no 2 saya yee