Brand susu utk ibu mengandung apa yg bagus?

Salam mommies sy preggy 10w harini. Baru igt nak start minum susu. Bole cadang kan brand apa yg bagus? Anmum ke atau apa2 yg lain? 🥰

2 Balas

Hai sis, klu anmum hari tu tanya nurse, dorg tak galakkan. sbb kandungan gula tinggi. dia galakkan minum susu segar yang dijual dalam kotak. cthnya Susu dutch lady low fat. Dan nurse bagi tahu juga, pastikan susu bukan yg ada flavour seperti coklat atau apa2.

2y ago

susu kambing tak pasti sis. sbb hari tu trfikir tanya susu kotak