Sekadar meluah

Salam mommies. Now sy dah 14weeks. Sy perasan ada spotting coklat 2hari pada panties. Hari kedua tu sy tk boleh diam, sy mmg decide nak pegi scan dekat klinik. Husband pulak takda kat sini kerja jauh. Kebetulan klinik yg sy nak scan tu hanya available doktor lelaki shj, jadi sy ambil keputusan utk pergi jgk sbb risaukan kandungan. Alhamdulillah anak dlm perut tak apa2 . Heatbeat semua normal. Doktor bagi ubat kuatkan rahim dan minta sy berehat. Yang sedihnya part suami, bila dia dapat tahu yg scan sy tu dokor lelaki , dia marah sy teruk2 sampai taknak bercakap dengan sy. Sy masak pun dia taknak makan, sebelum pegi kerja sy nak salam dia pun dia tepis tangan sy dengan kasar. Sy sedih sangat dan sy perlukan sokongan emosi dari mommy2 smua. T. kasih ya #firstmom

7 Balas

suruh lah suami awak jadi doc.. 😭 geram ja baca.. dah klu doc tu ja ada nk buat camna. doc pon x hingin nk tgok anggota badan kita.