Pedih ulu hati

salam mommies . sy dh masuk 26 minggu . sy nk tnya , normal ke kalau selalu pedih ulu hati ? lepas makan pun pedih sangat² sampai setiap kali rasa pedih , sy kena makan ubat gastrik . walaupun kerap makan , mesti akan pedih jugak ulu hati . kadang sampai tk boleh tidur malam . bahaya tak klau selalu makan ubat gastrik ? sebab klau makan ubat ja sy okay , klau mntak suami urut bgi keluar angin tak menjadi pun . #ingintahu #firstmom #adagastrik

4 Balas

sama lah dgn saya sis, mcm jadi balik masa first trimester dulu..1 trim haritu gastrik terus & dalam mulut pun rasa lain, ni jadi balik 😂