Pedih ulu hati

salam mommies . sy dh masuk 26 minggu . sy nk tnya , normal ke kalau selalu pedih ulu hati ? lepas makan pun pedih sangat² sampai setiap kali rasa pedih , sy kena makan ubat gastrik . walaupun kerap makan , mesti akan pedih jugak ulu hati . kadang sampai tk boleh tidur malam . bahaya tak klau selalu makan ubat gastrik ? sebab klau makan ubat ja sy okay , klau mntak suami urut bgi keluar angin tak menjadi pun . #ingintahu #firstmom #adagastrik

4 Balas

very normal. I pun sama.dr cakap makan kena avoid pedas dan tukar kekerapan dan kuantiti makan. 6 Kali sehari tapi kurangkan portion. when saya kena gastrik teruk I akan unbuckle my bra cuz stomach kita sudah Naik atas. sempit. then I guna Yang minyak angin merah tu. kat Watson Ada. I pun makan cal Mg D dan probiotics dari nutrilite untuk legakan gastrik. semua orang tak Sama cause untuk gastrik so u cuba method Yang mana tolongkan u

8mo ago

ini probiotics.