Suggest susu formula untuk naikkan berat baby please

Salam Hi mommies, Susu apa yang bagus untuk tambahkan berat baby ya? Baby nak masuk 5months , haritu baby fully bf tapi taktahu la lepas booster macam drop , dah ikhtiar apa semua still drop , kadang rasa macam kosong je susu ni . Sebelum ni baby minum susu dutch baby , susu dah sesuai tapi berat tak naik pula🥲 And nak kena try and error kan untuk susu yang lain? So boleh tolong suggest tak susu yang betul betul boleh naikkan berat baby? Tq mommies #worryingmom #ingintahu #1stimemom #firstbaby

1 Balas

sy gune similac neosure khas utk bb kurang berat bdn..alhamdulillah bb naik cntik beratnye