sakit perut on off 37w

salam , mommies smua , sy dh masuk 37w , start tengahari tadi sy rasa sakit perut dan pinggang seperti senggugut on off . sehingga sekarang still rasa tp tidak terlalu sakit . sakit snggugut yg d alami jg masih boleh bertahan . soalan sy , boleh jadi ke ni antara tanda awal nak bersalin walaupun takde leaking apa2 lg cairan ?

2 Balas

Kalau masih boleh bertahan, n sakit tu hilang lpas awk rest, high chances adalah braxton hicks only

apa jd dh sis?