baby demam

salam,hi mommies semua..nk tnya bby da 5 bulan blh ke bg ubt demam..ksian plk demam+selesema..

3 Balas

Saya tak bg ubat, time demam, kerap pulak dia bf. Berak kencing mmg byk. Sambil-sambil tu lapkan badan dia, basahkan kepala. Bila check suhu dah turun. Lepas dua hari baik demam & selsema.

ubt yg doctor bagi je. jgn pandai2 nak bagi die ubt beli sendiri ke ubt abg kakak die ke ubt mak ayah ke ubt anak sedara mara sepupu sepapat die ke.

Ubat dari doktor ok jek.. Asalkan baby x sakit makin teruk. Kalau makin teruk lagi kesian admit dkt hospital