Hilang selera makan

Salam mommies semua, sy baru 6 weeks pregnant and normal ke hilang selera makan? Lapar tak, kenyang pun tak. Dah 3 hari saya makan nasi 2 3 suap je pastu tak habis. Tapi tak lapar pun #firstmom

5 Balas

saya dari awal hamil sampai 9wk+ mmg tiada selera makan.. kalau mkn pun sikit2 je.. sy cuma dpt makan buah2 dan beberapa jenis kuih2.. alhamdulillah masuk 10wks ni dpt la makan banyak sikit.. tp certain makanan saja yg sy boleh makan.. yg bau kuat2 tu sy xboleh makan.. rasa mual..