Hilang selera makan

Salam mommies semua, sy baru 6 weeks pregnant and normal ke hilang selera makan? Lapar tak, kenyang pun tak. Dah 3 hari saya makan nasi 2 3 suap je pastu tak habis. Tapi tak lapar pun #firstmom

5 Balas

wslm..sye msuk minggu ke 7 smpai skng mggu ke 9.. mcm ni sis.. sye mkn sbb nk alas perut je.. klau ikot selere..mmg xslere.. blh mkn 2 3 suap je.. puas husband bawak mkn itu ini.. .mmg xhbis😅.. as long sis kne jgk isi prt.. jgn xmkn lngsung

1y ago

sama lah awak.