Turun Darah

Salam Mommies, saya sedang pregnant 16 weeks. Sejak Jumaat lepas, ada darah turun, tak banyak cuma mcm spotting tu. Mcm kita period dah hari ke-5 / ke-6 mcm tu. Ada sesiapa yang ada experience? Kenapa jadi mcm tu? Baby ok ke? #SeriusTanya

2 Balas

Hi, awak ada prgi cek di klinik x? Sbb sy pun 16week, sdg mngalami bleeding. Hrtu sy dh scan bby smua ok. Punca bleeding blum tahu sbb dktor blum sarankan utk buat cek bawah dsebabkn sy prnah ada sejarah prtumbuhan polip. Tp klau asyik bleeding mngkin sy akn request buat cek bwh tu. Rsau lh. Awk skrg mseh bleeding ke?

3mo ago

Esok sy pun ada appointment d kk, sy pun nk request cek bwh esok. Hrap2 lh xda apa2..sbb klau ikut dktor obgyn hrtu, week 16 ni kira dh stable dhh..sbb tu dia xbgi sy ubat kuatkn rahim