Rasa mencucuk pada perut

Hi salam mommies. Saya pregnant 11 weeks 5 days lebih kurang. Start semalam saya rasa macam perut saya pedih yang macam kena cucuk dengan jarum/gores dengan benda tajam. Itu normal atau simptom apa2? Lain2 takde etc turun darah. Muntah mual masih lagi ongoing. Next appt dengan KK lambat lagi😅kot ada pengalaman sama. Tq

2 Balas

Sy pernah jgk rasa perut bahagian sebelah kanan terasa sakit masa trimester pertama..doktor kata sbb angin atau kesan dnc yg terasa lebih2 lagi rahim nak mengembang waktu nie..sekarang sy trimester ke2 tak terasa sakit dah bahagian situ..terasa sakit2 pinggang dan lenguh2 badan pulak😮‍💨

sama dgn Saya.. Kita sama 11 weeks 5 days.. perut Rasa MCM menarik maybe sbb nk mengembang kot.. then Mual Muntah Masih lagi 🥲.. perut makin kuat bloated Ni..