Ubun-ubun bayi tenggelam

Salam mommies. Saya pernah baca yang ubun-ubun tengelam maksud dia anak dehydrate kan? Dia all the time tenggelam ke atau kejap tenggelam kejap tak baru baby dehydrate? Sebab baby saya macam tu, time nangis saya perasan ubun-ubun dia tenggelam.

2 Balas

Saya pernah tanya nurse. Nurse kata takde apa and benda tu normal. Jangan usik atau tekan. Dia akan keras lepas umur baby 1tahun6bulan.

kalau lekuk, rasanya kembung perut. tukang urut yang bagitahu.