Kurang minum susu

Salam mommies, saya nak tanye ada tak anak mommies semua yg tak nak susu di taska atau di rumah pengasuh? Anak saya mcm ni, tp bile dengan saya dia nk susu. Kadang sampai kembung perut nye sbb x susu. Anak saya baru 3 bulan lbh. Saya sedih sangat, btw, saya bekerja office hour. #pleasehelp #firstmom #firstbaby #ingintahu

1 Balas

ada.. anak saya pun mcm tu.. tapi bila balik rumah dari rumah pengasuh dia akan minum susu.. timing anak saya menyusu setiap 4-5jam saya bagi 4oz..

10mo ago

ada jgk.. setiap kali tukar pampers.. saya sapukn mnyak telon pada tapak kaki baby dan perut baby..