Tendangan bayi

Salam mommies.. saya nak tany mommies start rasa betul2 tendangan bayi start brp weeks ye? Sy dah 20w belum dpt rasa dgn jelas..

10 Balas

Sy masa 16w da rasa.. tp x selalu.. skng 18w pun ada rasa gak tp dr dlm je.. tggu 22w ke atas baru kuat sikit.. Tp doc ada ckp, klu anak first ni 20w ke atas baru berasa.. Klu anak ke2 ke 3 n seterusnya awal rasa dia tendang

hi.. anak 1st ke? saya masa anak pertama dulu 23minggu++ baru rasa. sekarang anak ke 4, dalam 15w mcm tu dh rasa gerak mcm jentik slow2 mcm tu. takpe nanti rasa tu, jgn fikir2 sgt okay ❤️ hugss

Sy ank first tp kandungan kedua, sy rasa tendangan bby mse 16weeks tu pon rase kedut2 bhgian bawah pusat, skg sy dh 21weeks makin kuat tendangannya

Biasa first mom tak perasan baby gerak. Kalau sy baby boy, dia mcm bertinju je stiap masa sejak dr 16w.. awk girl or boy?

16-17 weeks rasa macam jentik kat dalam. 18 week dah start boleh rasa dan nampak dari luar pegerakan.

6mo ago

perut saya nipis kot boleh nampak😅 berat sebelum pregnant 48.5, sekarang 5 bulan berat 51.5.

saya baby first mula2 rasa 18week tapi tak kuat,,21week bru rasa btul😄

Saya start 16 weeks dah rasa.. ikut badan

16w

18w

27w