Berak berbuih

Salam mommies, saya ada soalan. Anak saya flu dan berkahak, dah dua hari dia xda berak, harini berak, then najis dia banyak dak ada berbuih. Adakah ianya normal? Baby juga akan menangis setiap kali berkentut pada waktu malam. Bila dia menangis dia dah xnak menyusu.. bantu saya mommy #firsttimemom #pleasehelp

3 Balas

boleh cuba sapu minyak aromatheraphy.. saya dari anak lahir sapu minyak AO, Alhamdulillah baby ok.. kadang tu nampak macam dia selsema n berkahak, tapi tak teruk.. bila dia berak je keluar najis berlendir sikit n kalau dia luak pun ada campuran susu n lendir juga.. rasa sangat berkesan laa sapu minyak AO ni.. kalau awak nak, boleh ws saya 0173532936

ank mkn ubt?

6mo ago

Xadaa