Gatal2 satu badan

Salam Mommies, sapa yg pernah kena mcm saya kena gatal2 kat kaki Pastu jadi bintik2 merah mcm eczema. Sblum ni xpernah kena pun eczema. Dah 14 hari dah. Pergi klinik swasta n kerajaan dah. hrini pergi klinik kerajaan, tgk nti ubat kerajaan hasil tak hilang gatal2. Tiap2 malam xdpt tido, tergaru2. Skrng dah gatal satu badan pulak😭😭 mommies tawu ke sbb apa n mcm mne nak hilangkan gatal2. Ada yg kata lepas bersalin hilang, tapi ada 7-9weeks lagi nk bersalin lmbt lagi tu😅 Dr tadi kata sbb permakanan or product. #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

ade pakai produk apa2 ke?elak kan dlu

11mo ago

Dr pun ada ckp mcm ni, Thank you ❤️ tgh fikirkan product apa yg xboleh. skin care saya pakai yg organic.