normal atau tidak?

Salam mommies. Normal atau tidak ye kalau lepas bersama suami ada darah kluar pda esok pg nya? Tak banyak yg kluar. Sakit pinggang ada tapi on off. Selang sejam gitu. Sya first pregnancy jadi tak brapa tau. Adakah itu tanda2 baby mo kluar sudah ? #37W4D

1 Balas

sye pon mcm tu.. memula risau gak.. tp bile tgk sikit2 je kuar.. lega sikit.. harap xde pape... hope sis pon dipermudahkan... hati2 masa memandu😅

5y ago

Ha ah. Kluar sikit je tp kita yg jadi tkut 😂 harap takde pape la. Ingat tadi kalau blarutan kluar drh, nak serah diri p hospital. Sib baek kluar sikit je.