Susu kurang

Salam mommies nk tnya ada x sape2 kat sini just bg susu formula je kt Ank sbb sblum ni Ank sy cmpur bf +formula TPi nk msuk 4bulan dia xnak puting sy dia JDi nk muntah kenapa eaa lepastu susu sy kurang kalau pump ,sy skarang bg susu formula je kt Ank sy ada x yg sama mcm sy ##firstbaby #firstmom #seriusnanya #seriusnanya #ingintahu

9 Balas

Xde masalah pe la sis, sy ank first bf sampai 3bln cm tu, pastu susu sy dh xde, sy bg susu formula je....susu pe pn xpe, jnji bby minum susu.... Jgn bby xnk menyusu, ha y tu bru perlu risau.... Lg pn bukan sume first mom d beri rezeki utk full bf smpai ank umur 2 tahun, sy start ank ke 3 bru dpt full bf smpai usia ank 2 tahun