petukaran nurse ke rumah

salam mommies nak tye ,klu kite da decide bsalin hosp shah alam ,alamat plak 1,2 umah ika n umah ayah area petaling jaya ,so skrg ni last mnit decide bpantang kt rumah mk mntua kt selayang ,mcmne nak buat? nurse pj akan ptimbgkan x ke mse pantang amek nurse kt selayang bole ke cmtu ,bg respon plzz ????

1 Balas

Jangka due bila? Time PKP ni ke? Yang tu kena tanya kk.. Sebab selalunya kk memang akan tanya berpantang mana.. Setiap kali temujanji tu

4y ago

ooo okok sis ,terimkaseh tau sbb sy ingt dr awal isi butiran buku pink tu da xbole tukaa ,okok