Buntu risaukan baby

Salam mommies nak tanye, anak saya dah 2bulan lebih completely breastfeeding,cuma kalau malam je saya bagi dia puting..semalam dia berak pagi last..lepastu dari semalam sampai laa harini dia belum berak lagi..tapi dia kencing je macam biasa kenapa ye😭😭😭#firstbaby #ingintahu #seriusnanya #mohonbantu

Buntu risaukan baby
1 Balas

xyah risau wak klu bb mnum ssu ibu smnggu x berak xpe lg..ank sy lbh dr smnggu x berak..full bf..sy g pakar..die ckp xpe normal klu ssu bdn..klau susu formula lbh dr 3 ari takut sembelit..selagi bb x meragam..perut keras jgn isau