Check gender

Salam mommies. Nak tanya sape2 yg checkup KK salunya doc akan check gender week brp ya? Tq sharing.

6 Balas

kalau kk saya, dia takda check gender sebab benda scan tu takleh nampak gender pun. kalau ada duit lebih, boleh buat gender scan atau detail scan (untuk check abnormalities baby) di klinik swasta. nanti awak google SONOBEE. dia ada banyak cawangan. nanti awak tengoklah mana yang terdekat dengan tempat awak. so far sonobee ni je yang provide scan paling affordable. last month (kandungan 24 weeks) saya buat detail scan + 4D, ada promo so dapat harga RM108. kalau detail scan sahaja, RM88. ni harga untuk weekday. kalau weekend, tambah lagi RM20. tapi promo tu dah habis dah rasanya but harga dia still yang termurah antara klinik lain ☺

1y ago

you're welcome awak 🤗