BABY TIDUR

salam mommies.. nak tanya nape baby sy siang tidur xlama 30/40 mnit dh terjaga semula.. susu sy bg 2 jam skli .. kdg dia dh overtired dok nguap tpi nya xlena.. baby sy skrg 2month++ .. normal ke ? #ingintahu #firstmom

2 Balas

sama baby sye pon skrg dah 2bln mcm mcm perangai ni dah 2mlm siang tdo je kita angkat cium ke bgi susu ke x nk bgun bila pukul 1pagi ter bangun sampaila pukul 4 menguap je tp x tdo pon nk susu je dgn puting x nk pulak